Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Indal

Annons:
I orten Indal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Indal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Indal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Indal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Indal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Indal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Indal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Indal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Indal

För dig som letar efter lediga tomter i Indal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Indal

Även lediga lägenheter i Indal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Indal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Indal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Indal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Indal.

Jakobssons Tak och Fastigheter AB
Ljusstakev. 32
860 40 Indal


Indals Kyrkbys Vägsamfällighet
Harvom 110
860 40 IndalBr. Hagman Fastighets AB
östanskär


Brännåsvägens Vägförening
Kårsta 123
860 40 IndalBjässjövägens Samfällighetsförening
Härev


Östlonings Samfällighetsförening
Östloning 144
860 40 Indal


Arklo VägsamfällighetAnnons:

Detaljinformation om orten Indal - fastighetsdata

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånare: 661, år 2010

Här hittar du mer information om Indal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Indal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.