Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Husum

Annons:
I orten Husum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Husum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Husum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Husum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Husum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Husum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Husum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Husum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Husum

För dig som letar efter lediga tomter i Husum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Husum

Även lediga lägenheter i Husum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Husum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Husum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Husum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Husum.

Nss Real Estate AB
Blåsåsen 5 A
896 31 HUSUMLeif Sundström
Dombäcksöv


Turtle Invest AB
Gruvv. 14
896 32 Husum


Nss Real Estate Hörnett AB
Blåsåsen 5 A
896 31 HUSUMRuno & Raymond Westman AB
Industriv


P Jonssons Elservice
Sörflärke 201
896 91 HUSUM


Proorto Partners AB
Industriv. 20
896 32 Husum

Annons:

Detaljinformation om orten Husum - fastighetsdata

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånare: 1647, år 2010

Här hittar du mer information om Husum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Husum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.