Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Helgum

Annons:
I orten Helgum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Helgum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Helgum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Helgum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Helgum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Helgum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Helgum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Helgum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Helgum

För dig som letar efter lediga tomter i Helgum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Helgum

Även lediga lägenheter i Helgum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Helgum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Helgum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Helgum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Helgum.

Margas Vård och Omsorg
Husnäs 137
882 93 Helgum


Graninge Ff
Husnäs 141
882 93 Helgum


Ibes Import HB
Rådom 135
882 93 Helgum

Annons:

Detaljinformation om orten Helgum - fastighetsdata

Helgum är en småort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Helgums socken. Här ligger Helgums kyrka.

Yta: 41 hektar
Invånare: 150, år 2010

Här hittar du mer information om Helgum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Helgum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.