Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fränsta

Annons:
I orten Fränsta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Fränsta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fränsta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fränsta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fränsta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fränsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fränsta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fränsta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fränsta

För dig som letar efter lediga tomter i Fränsta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fränsta

Även lediga lägenheter i Fränsta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fränsta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fränsta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fränsta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fränsta.

Fränsta Vägförening
Hammar 839
840 12 FränstaMittMed AB
FränstavBybodarna Sörbodarnas Vägsamfällighet
ÖvergårdBjörnmyrvägens Samfällighetsförening
Rombäck 3140Östbyggarlagets Samfällighetsförening
RombäckFår Jo konf. o. PR
Fränstav


Bodtjärnsvägens Samfällighetsförening
Finnsta 311
840 12 FränstaTaxi & Specialfordon I Fränsta AB
Badhusv. 2Ålsta Radhusområdes Samfällighetsförening
KantorsgVikrenens Samfällighetsförening
Hammar 2025Torps Vattenskärning Holding AB
IndustrigTälje Service Partner
Fränstav. 253


Kolmyrvägens Samfällighetsförening

S.& E.Hasselblad Invest AB
Fränstav. 257


Roggåvägens Samfällighetsförening
Finnsta 311
840 12 FränstaHampsänke Teknik AB
RombäckHammar-Komsta-Rogsta Samfälligheter
Hammar 2025Skärveds Samfällighetsförening
Gissjö 3320

Annons:

Detaljinformation om orten Fränsta - fastighetsdata

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånare: 1256, år 2010

Här hittar du mer information om Fränsta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fränsta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.