Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Domsjö

Annons:
I orten Domsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Domsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Domsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Domsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Domsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Domsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Domsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Domsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Domsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Domsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Domsjö

Även lediga lägenheter i Domsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Domsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Domsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Domsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Domsjö.

Brux AB
Tjänstemannag. 3
892 50 Domsjö


Tobbes Allservice
Mårtensgärdan 10
892 34 Domsjö


Mik All Service
Brog. 113
892 34 Domsjö


Byggsmide i Örnsköldsvik AB
Kempev. 19
892 51 DOMSJÖ


Annica Näslund
Genesmon 122
892 43 Domsjö


Bnk Konsulttjänster AB
Sörvåge 144
892 92 Domsjö


Kjell Franssons Åkeri AB
Humlegårdsv. 10
892 43 Domsjö


Transport Skeppning Spedition I Ö-Vik AB
Torpg. 4
892 51 DOMSJÖHbq Holding, AB
Brog


Cn Fixet AB
Stenbrottsv. 7
892 30 Domsjö


Ye Fastigheter AB
Hörnettsv. 10
892 51 DOMSJÖHans Björcman i Ö-Vik AB
Nyängetsv


Ke:S Trä & Maskin
Lingonstigen 30
892 43 Domsjö


Advokat Rolf Jadelius HB
Paddal 307
892 32 Domsjö


Torbjörn Sundström Fastigheter AB
Harnacken 28
892 34 Domsjö


Safina Invest AB
Nötbolandet 272
892 92 Domsjö


N.C Bygg & Fastigheter HB
Skolv. 14
892 40 DOMSJÖHigh Coast Interest AB
Lövgränd 4

Annons:

Detaljinformation om orten Domsjö - fastighetsdata

Domsjö är en gammal by i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun och ett bostadsområde i Örnsköldsviks tätort. Domsjö ligger på södra sidan av Örnsköldsviksfjärden alldeles utanför Moälvens utlopp.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Domsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Domsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.