Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Docksta

Annons:
I orten Docksta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Docksta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Docksta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Docksta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Docksta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Docksta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Docksta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Docksta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Docksta

För dig som letar efter lediga tomter i Docksta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Docksta

Även lediga lägenheter i Docksta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Docksta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Docksta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Docksta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Docksta.

Sandviks Samfällighetsförening
Näs
DOCKSTAUcn Fastigheter, AB
Violv


Docksta BTK AB
Dockstav. 26
870 33 Docksta


Docksta Havet AB
Hamnen
870 33 Docksta


Docksta Bordtennisklubb
Dockstav. 26
870 33 Docksta


Docksta Industrifastigheter AB
Kartongv. 2
870 33 Docksta


Docksta Invest AB
Violv. 20
870 33 DockstaKäls Bys Samfällighetsförening
KälDalsjövägens Samfällighetsförening
Berg 131Bergström & Partners AB
Käxed 114

Annons:

Detaljinformation om orten Docksta - fastighetsdata

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånare: 378, år 2010

Här hittar du mer information om Docksta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Docksta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.