Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bredbyn

Annons:
I orten Bredbyn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Bredbyn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bredbyn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bredbyn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bredbyn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bredbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bredbyn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bredbyn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bredbyn

För dig som letar efter lediga tomter i Bredbyn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bredbyn

Även lediga lägenheter i Bredbyn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bredbyn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bredbyn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bredbyn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bredbyn.

Wood Text AB
Prästbordet 3151
895 30 BREDBYNIdvattenvägens Samfällighetsförening
NorrmesundaBredbyns Åkeri AB
JunselevStorforsvägarnas Samfällighetsförening
Sönnerstmyrvägens Samfällighetsförening
KyrkogNäsbackens Samfällighetsförening
Näsbacken 669Sörflärke Elektriska Förening Upa
Sörflärke 461 A


Tvärbäcksvägens Samfällighetsförening
Kyrkog. 3
895 30 BREDBYNFastighetsbolaget Hjorten HB
Köpmang. 60


Kolbergsvägens Samfällighetsförening
Tallbacken 12
895 30 BREDBYNKooperativet Utvecklingsfastighet Bredbyn AB
Trädgårdsg. 34


Br Erikssons Fastigheter I Anundsjö AB
Köpmang. 45
895 30 BREDBYN


Myckelgensjö Vatten Och Avloppsförening, Ek För
Myckelgensjö 167
895 92 BREDBYN


Kubbemyrans Samfällighetsförening
Kubbemyren 2222
BredbynNyåkers Samfällighetsförening
Nyåker 112Framtid I Anundsjö AB
Köpmang


Åkerigaraget Ek för
Nyg. 28
895 30 BREDBYNSörböle Byvägars Samfällighetsförening
Sörböle

Annons:

Detaljinformation om orten Bredbyn - fastighetsdata

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånare: 1186, år 2010

Här hittar du mer information om Bredbyn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bredbyn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.