Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bonässund

Annons:
I orten Bonässund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Bonässund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bonässund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bonässund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bonässund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bonässund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bonässund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bonässund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bonässund

För dig som letar efter lediga tomter i Bonässund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bonässund

Även lediga lägenheter i Bonässund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bonässund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bonässund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bonässund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bonässund.

Perssons Fastighets AB
Bonäsv. 26
891 78 Bonässund


Nordin Holding I Ö-Vik AB
Relingsv. 20
891 78 Bonässundonline-support.se
Dekarsön


Olsgård HB
Dekarsön 301
891 78 Bonässund


Sunnansjö Samfällighetsförening
Bodum 2176
BONÄSSUNDKöpmanholmen Mmb AB
BabordsvFläderbackens Samfällighetsförening
Fläderbacken 1

Annons:

Detaljinformation om orten Bonässund - fastighetsdata

Bonässund, även kallat Bonäset, ligger i Örnsköldsviks kommun, i gamla Arnäs landskommun, i Västernorrlands län. Orten ligger på 7 kilometers avstånd från Örnsköldsviks centrum, invid Bonässundet som står i förbindelse med Havsfjärden. Närmaste ort västerut är Järved och småorten Bodum österut.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Bonässund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bonässund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.