Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bollstabruk

Annons:
I orten Bollstabruk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Bollstabruk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bollstabruk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bollstabruk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bollstabruk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bollstabruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bollstabruk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bollstabruk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bollstabruk

För dig som letar efter lediga tomter i Bollstabruk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bollstabruk

Även lediga lägenheter i Bollstabruk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bollstabruk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bollstabruk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bollstabruk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bollstabruk.

Sågbergets Samfällighetsförening
Sågv. 17
873 30 BollstabrukHällsjöskogens Samfällighetsförening
HällsjöKönberg, Örjan
Norum


R Pahlins Bygg, AB
Holmnäsv. 13 A
873 30 Bollstabruk


Habborns Samfällighetsförening

Bollstamo Samfällighetsförening
åslingevBollsta Folkets Hus, AB
Tunsjöv. 4


Bollsta Vägförening
Bolagsbacken 2
873 30 Bollstabruk

Annons:

Detaljinformation om orten Bollstabruk - fastighetsdata

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånare: 1871, år 2010

Här hittar du mer information om Bollstabruk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bollstabruk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.