Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Björna

Annons:
I orten Björna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Björna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Björna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Björna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Björna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Björna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Björna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Björna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Björna

För dig som letar efter lediga tomter i Björna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Björna

Även lediga lägenheter i Björna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Björna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Björna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Björna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Björna.

Björna Industrier, AB
Husumv. 19
890 50 BjörnaAB Strumpfabriken I Björna
JärnvägsgStrandbergs Konsultbyrå AB, B
Getingstabodum 149


Nordsjö Östra Samfällighetsförening

Björna I Ångermanland Ek. För.
Husumv


Nyliden Västra Samfällighetsförening
Modov. 14
890 50 BjörnaLlw Fastigheter, AB
Fredrikav

Annons:

Detaljinformation om orten Björna - fastighetsdata

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånare: 413, år 2010

Här hittar du mer information om Björna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Björna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.