Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bjästa

Annons:
I orten Bjästa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Bjästa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bjästa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bjästa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bjästa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bjästa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bjästa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bjästa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bjästa

För dig som letar efter lediga tomter i Bjästa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bjästa

Även lediga lägenheter i Bjästa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bjästa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bjästa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bjästa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bjästa.

W H Fastigheter AB
Öden 103
893 92 BjästaSalsvikens Samfällighetsförening
NäskeHk Projektering HB
Näske


Blåvik Invest, AB
Blåvik 204
893 92 Bjästa


Gladoms Samfällighetsförening
Ytterböle 205
893 91 BJÄSTAEriga Fastigheter AB
Nätrag. 44Västanå Samfällighetsförening
Västanå 3397Uvåvägens Samfällighetsförening
ViolinvStavarsjövägens Samfällighetsför
ViolinvWänstedt Fastigheter AB
Nätrag. 28Edbloms fastighets AB, R L
Skulnäs


Kuba Samfällighetsförening
Nyåker 206
893 92 BjästaFlöjtvägens Samfällighetsförening
Flöjtv. 20Bjästa Intertrading AB
Nätrag


Sundelin Invest AB
Drillv. 9
893 30 BjästaMsw-Fastigheter AB
Sörgård


Näskevikens Samfällighetsförening
Näske 222
893 91 BJÄSTANätrahusen AB
Nätrag

Annons:

Detaljinformation om orten Bjästa - fastighetsdata

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånare: 1808, år 2010

Här hittar du mer information om Bjästa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bjästa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.