Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bergeforsen

Annons:
I orten Bergeforsen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Bergeforsen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bergeforsen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bergeforsen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bergeforsen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bergeforsen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bergeforsen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bergeforsen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bergeforsen

För dig som letar efter lediga tomter i Bergeforsen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bergeforsen

Även lediga lägenheter i Bergeforsen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bergeforsen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bergeforsen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bergeforsen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bergeforsen.

Backen-Sunnås Vägförening
Kvistv. 1
861 38 BergeforsenTords Bilservice
Bruksv. 19


Treresurs
Stordalen 309
861 92 Bergeforsen


Ms Hallmontage AB
Rockag. 17
861 39 BERGEFORSENStadsberget Industrifastigheter AB
IndustrigRiby Samfällighetsförening
MorotsgStadsberget Industrifastigheter 2 AB
IndustrigFiladelfiaförsamlingen Bergeforsen
Rimog

Annons:

Detaljinformation om orten Bergeforsen - fastighetsdata

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånare: 1563, år 2010

Här hittar du mer information om Bergeforsen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bergeforsen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.