Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ånge

Annons:
I orten Ånge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Ånge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ånge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ånge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ånge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ånge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ånge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ånge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ånge

För dig som letar efter lediga tomter i Ånge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ånge

Även lediga lägenheter i Ånge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ånge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ånge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ånge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ånge.

Ånge Fastighets & Industri AB
Centraltorget 1
841 33 ÅNGE


Motopé Fastighets AB
Köpmang. 14
841 34 ånge


Ånge Camping Förening
Albyv. 254
841 91 ÅNGE


Getbergsvägens Samfällighetsförening

Gravbergets Vägsamfällighet
Ovansjö Samfällighetsförening
Ovansjö

Annons:

Detaljinformation om orten Ånge - fastighetsdata

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånare: 2872, år 2010

Här hittar du mer information om Ånge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ånge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.