Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Alnö

Annons:
I orten Alnö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Alnö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Alnö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Alnö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Alnö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Alnö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Alnö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Alnö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Alnö

För dig som letar efter lediga tomter i Alnö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Alnö

Även lediga lägenheter i Alnö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Alnö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Alnö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Alnö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Alnö.

Byggrådgivning I Sundsvall AB
Briggv. 21
865 32 Alnö


Wedins Fönsterputs & Fastighetsservice AB
Läv. 4
865 92 Alnö


Futurelearning, Sweden AB
Fiskebåtsv. 40
865 32 AlnöCitybostäder I Sundsvall AB
Båräng


Bilpunkten I Sundsvall AB
Styrbordsv. 16
865 31 ALNÖKrokviksbergets Samfällighetsförening
KrokviksvAlnö Högtryck AB
Slupv. 25Skärsjövålens Samfällighetsförening
KajutvStall Marielund
Hartungv. 42Ulla & Olles Fastighet I Sundsvall AB
Slädaviken 151


Gista 5:1
Gistav. 6
865 91 ALNÖ


Wellvik Music AB
Tranviken 238
865 92 Alnö


Fastighetsbolaget Sundsvall AB
Sågverksv. 124
865 91 ALNÖ


Rågjala Samfällighetsförening
Nackav. 67
865 91 ALNÖRÄVELNS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
SkotvAlnö Entreprenad
Slupv


Moajoh Fastigheter I Sundsvall AB
Sågverksv. 124
865 91 ALNÖAmcoff Karl-Gunnar
Styrbordsv

Annons:

Detaljinformation om orten Alnö - fastighetsdata

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånare: 7742, år 2000

Här hittar du mer information om Alnö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Alnö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västernorrland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.