Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vindeln

Annons:
I orten Vindeln finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Vindeln som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vindeln. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vindeln rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vindeln som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vindeln hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vindeln variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vindeln eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vindeln

För dig som letar efter lediga tomter i Vindeln kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vindeln

Även lediga lägenheter i Vindeln går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vindeln.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vindeln

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vindeln. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vindeln.

Ekodalen Skog AB
Ekodalen
922 91 VINDELN


Firma Jan Sandin Limited Uk Filial
Faktorsv. 29
922 31 VINDELN


Vindelns Såg Och Vattenkraft AB
Bastuv. 2
922 31 VINDELN


Anders O Inger Sjöström
Kvarntorp 51
922 93 VINDELN


Tectel Holding AB

Odd-Fellowlogen 130 Hans-Göran
Häradsv


Vindeln Bostäder AB
Mikaelsv. 2
922 31 VINDELN

Annons:

Detaljinformation om orten Vindeln - fastighetsdata

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånare: 2333, år 2010

Här hittar du mer information om Vindeln.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vindeln. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.