Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vilhelmina

Annons:
I orten Vilhelmina finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Vilhelmina som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vilhelmina. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vilhelmina rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vilhelmina som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vilhelmina hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vilhelmina variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vilhelmina eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vilhelmina

För dig som letar efter lediga tomter i Vilhelmina kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vilhelmina

Även lediga lägenheter i Vilhelmina går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vilhelmina.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vilhelmina

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vilhelmina. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vilhelmina.

Vilhelmina Värme & Sanitet AB
Volgsjöv. 84
912 34 Vilhelmina


Hemavan Mark & Montage AB
Volgsjöv. 31
912 32 VilhelminaLångmyrvägens Samfällighetsförening
Svannäs 56Lövliden 1:110 Mfl Fastigh Samfällighetsfören.
Solliden 5Riksbyggen Ek för
Volgsjöv. 41


Vojmsjövägens Samfällighetsförening
Volgsjöv. 27
912 32 VilhelminaKings Café
Storg. 6


Raure Fastigheter AB
Terminalg. 11
912 32 VilhelminaAppelqvist Fastighetsbolag HB
Videv. 58Hällstigens Samfällighetsförening
Hällstigen 55Fastighets AB Borkan
VolgsjövSvenofa Svenska Norrfastigheter AB
Postg


Torstens Färg
Storg. 23
912 33 VILHELMINA

Annons:

Detaljinformation om orten Vilhelmina - fastighetsdata

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånare: 3657, år 2010

Här hittar du mer information om Vilhelmina.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vilhelmina. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.