Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vännäs

Annons:
I orten Vännäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Vännäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vännäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vännäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vännäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vännäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vännäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vännäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vännäs

För dig som letar efter lediga tomter i Vännäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vännäs

Även lediga lägenheter i Vännäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vännäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vännäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vännäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vännäs.

Palmsunda Fastighets AB
Vännäs
911 34 VÄNNÄSSjöströms Bussar Vännäs AB
Örng. 7


Evt Umeå AB
Jämteböle 81
911 91 Vännäs


Comby AB
Gåsgränd 14
911 32 VÄNNÄS


Fagerbäcksvägens Samfällighetsförening
V. Selet 4440
911 92 VÄNNÄSSotåsvägens Samfällighetsförening
S Österselet 20Tväråbäckshus AB
Lillsjö 4Umeå Avloppsteknik
Köpmang


Franssons Fastigheter
Göransv. 36
911 33 Vännäs


Trinnan Fastigheter, AB
Vegag. 30
911 31 Vännäs


Gamla Tväråbäcks Samfällighetsförening
G. Tväråbäck 26
911 91 VännäsStorraningsvägens Samfällighetsförening
G. Tväråbäck 24Bloméns Livs AB
Strand 254

Annons:

Detaljinformation om orten Vännäs - fastighetsdata

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånare: 4118, år 2010

Här hittar du mer information om Vännäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vännäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.