Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ursviken

Annons:
I orten Ursviken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Ursviken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ursviken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ursviken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ursviken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ursviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ursviken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ursviken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ursviken

För dig som letar efter lediga tomter i Ursviken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ursviken

Även lediga lägenheter i Ursviken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ursviken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ursviken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ursviken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ursviken.

Berglunds Last & Planering AB
Lidg. 4
932 36 Ursviken


Guldstaden Kenann AB
Vallgränd 8
932 35 URSVIKEN


Fibern 2
Kolbacksv. 10
932 37 URSVIKEN


Prb Enterprise AB
Stapelv. 34 D
932 37 URSVIKENSolid Service I Skellefteå
ögatan


Njmpb Fastigheter AB
Skelleftehamnsv. 96
932 37 URSVIKEN

Annons:

Detaljinformation om orten Ursviken - fastighetsdata

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånare: 3977, år 2010

Här hittar du mer information om Ursviken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ursviken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.