Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tvärålund

Annons:
I orten Tvärålund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Tvärålund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tvärålund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tvärålund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tvärålund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tvärålund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tvärålund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tvärålund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tvärålund

För dig som letar efter lediga tomter i Tvärålund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tvärålund

Även lediga lägenheter i Tvärålund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tvärålund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tvärålund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tvärålund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tvärålund.

P, Löfdahls Trading
Skogsv. 8
922 94 Tvärålund


Tvärålunds Byaförening Ek. För.
Nils Massv. 61
922 94 Tvärålund


Stärkesmark - Eriksdals Samfällighetsförening
Eriksdalsv. 9
922 94 TvärålundGreta Sävenstedt Fastighetsförmedling AB
Olstorp


Handelsboden I Tvärålund AB
Storv. 37
922 94 Tvärålund


Löfdahls Fastigheter, AB
Skogsv. 8
922 94 Tvärålund

Annons:

Detaljinformation om orten Tvärålund - fastighetsdata

Tvärålund är en tätort i Vindelns kommun, belägen vid Tväråträsket. Orten har en avlång sträckning som följer Storvägen och Stambanan. Tvärålund ligger 15 km söder om Vindeln och 28 km norr om Vännäs.

Yta: 80,50 hektar
Invånare: 257, år 2010

Här hittar du mer information om Tvärålund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tvärålund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.