Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tavelsjö

Annons:
I orten Tavelsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Tavelsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tavelsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tavelsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tavelsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tavelsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tavelsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tavelsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tavelsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Tavelsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tavelsjö

Även lediga lägenheter i Tavelsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tavelsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tavelsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tavelsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tavelsjö.

Kvarnfors Samfällighetsförening
Kvarnfors 362
922 66 TAVELSJÖLångviksvallens Norra Samfällighetsförening
Långviksvallen 32Långvikens Bys Samfällighetsförening
Långviksvallen


V Varmvattnets Samfällighetsförening
V. Varmvattnet
922 67 TavelsjöKullaskrinet Industrilokaler
VästernäsHenkes Bygg i Umeå
Haddingen


Långviken 1:57
Långviksvallen 20
922 66 TAVELSJÖ


NV Tavelsjö Samfällighetsför.
Stenhagsv. 25
922 62 TAVELSJÖLånguddens Samfällighetsförening
StenhagsvSvärtan Fastighets AB
SvedjanStellan Lundberg Samhällsplanering
Långviksvallen


Tws Jord, Skog & Ord
Heleneborg 26
922 67 Tavelsjö


Kungsvägens Samfällighetsförening
Haddingen 309
922 66 TAVELSJÖ


Ekträskby Samfällighetsförening
Stenhagsv. 17
922 62 TAVELSJÖLillsjöberg 1:9
LillsjöbergTavelsjö Område Produktion Fastighet AB
Smygv. 12

Annons:

Detaljinformation om orten Tavelsjö - fastighetsdata

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånare: 245, år 2010

Här hittar du mer information om Tavelsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tavelsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.