Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tärnaby

Annons:
I orten Tärnaby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Tärnaby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tärnaby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tärnaby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tärnaby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tärnaby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tärnaby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tärnaby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tärnaby

För dig som letar efter lediga tomter i Tärnaby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tärnaby

Även lediga lägenheter i Tärnaby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tärnaby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tärnaby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tärnaby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tärnaby.

Kirjesåvägens Samfällighetsförening
Boksjön Nolvik 237
920 64 TärnabySahlströms Måleri & Fastighetsservice
Industrivägen


Nanytt AB
Laisholm 117
920 64 TärnabySld Fjällservice AB
GranvFjällmek & Allservice AB
Industrivägen 15


Dippas Allservice I Tärnaby AB
Skråv. 6
920 64 TärnabyTärnaby Rör AB
Industrivägen


Jont AB
Bergastigen 29
920 64 Tärnaby


Sahlströms Fastighetsservice AB
Industrivägen 2
920 64 Tärnaby


Fjällnäs Norra Samfällighetsförening
Norra_fjällnäs 323
920 64 Tärnaby

Annons:

Detaljinformation om orten Tärnaby - fastighetsdata

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånare: 482, år 2010

Här hittar du mer information om Tärnaby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tärnaby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.