Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Storuman

Annons:
I orten Storuman finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Storuman som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Storuman. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Storuman rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Storuman som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Storuman hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Storuman variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Storuman eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Storuman

För dig som letar efter lediga tomter i Storuman kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Storuman

Även lediga lägenheter i Storuman går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Storuman.

Fastigheter och fastighetsbolag i Storuman

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Storuman. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Storuman.

Nilssons Bygg & Måleri AB
Skolg. 10
923 31 STORUMAN


Skellefteå Kraft
Timmervägen 15
923 31 STORUMAN


Tj:s Allservice AB
Vallnäsv. 13
923 32 Storuman


Toppstugan I Storuman HB
Skrinnarv. 1
923 32 Storuman

Annons:

Detaljinformation om orten Storuman - fastighetsdata

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånare: 2207, år 2010

Här hittar du mer information om Storuman.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Storuman. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.