Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sorsele

Annons:
I orten Sorsele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Sorsele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sorsele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sorsele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sorsele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sorsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sorsele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sorsele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sorsele

För dig som letar efter lediga tomter i Sorsele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sorsele

Även lediga lägenheter i Sorsele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sorsele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sorsele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sorsele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sorsele.

ICA Nära Nalohallen
Strandv. 5
924 32 SORSELE


Kraddsele Samfällighetsförening
Kraddsele 216
924 94 SORSELE


Sorselestugan
Långg. 12
924 31 Sorsele


Industrifastigheter I Sorsele AB
Gunnerudsallén 14
924 31 SorseleSorselebo AB
Burev


Sundströms I Sorsele AB
Långg. 9
924 31 Sorsele


Gamla Pitsundsvägens Samfällighetsförening
N. Esplanaden 4
924 31 Sorsele


Gustavssons Bygg, Per-Åke
Strandv. 26
924 32 SORSELE

Annons:

Detaljinformation om orten Sorsele - fastighetsdata

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånare: 1277, år 2010

Här hittar du mer information om Sorsele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sorsele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.