Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skelleftehamn

Annons:
I orten Skelleftehamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Skelleftehamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skelleftehamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skelleftehamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skelleftehamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skelleftehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skelleftehamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skelleftehamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skelleftehamn

För dig som letar efter lediga tomter i Skelleftehamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skelleftehamn

Även lediga lägenheter i Skelleftehamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skelleftehamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skelleftehamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skelleftehamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skelleftehamn.

Intandem Bostad, AB
S:t Örjansv. 5
932 32 Skelleftehamn


Norlund Fastigheter AB
Hampv. 36
932 31 SKELLEFTEHAMN


Folkets Hus Föreningen, Skelleftehamns
Berzeliusg. 2
932 32 Skelleftehamn


Cupido Fastighetsförvaltning AB
S:t Örjansv. 5
932 32 Skelleftehamn


Jörgens Invest AB
Strandv. 11
932 33 SKELLEFTEHAMN


Skellefteå Kommun
Ursviksg. 121
932 31 SKELLEFTEHAMN

Annons:

Detaljinformation om orten Skelleftehamn - fastighetsdata

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Yta: 401,24 hektar
Invånare: 3184, år 2010

Här hittar du mer information om Skelleftehamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skelleftehamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.