Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skellefteå

Annons:
I orten Skellefteå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Skellefteå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skellefteå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skellefteå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skellefteå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skellefteå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skellefteå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skellefteå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skellefteå

För dig som letar efter lediga tomter i Skellefteå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skellefteå

Även lediga lägenheter i Skellefteå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skellefteå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skellefteå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skellefteå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skellefteå.

SkandiaMäklarna
Trafikplats Skellefteå
931 32 SKELLEFTEÅ


Polaris, Fastighets AB
Trädgårdsg. 6
931 31 Skellefteå


Nordvestor Fastigheter AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Fastighetsbyrån
Skepparg. 10
931 30 SKELLEFTEÅ


Skelleftebostäder AB Skebo
Skepparg. 8
931 30 SKELLEFTEÅ


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB
Nyg. 46
931 31 Skellefteå


Svensk Fastighetsförmedling
Stationsg. 7
931 31 Skellefteå


Silvertallen KB
Älvsbackag. 10
931 35 Skellefteå


Nordvestor Förvaltning AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Nordvestor Broker AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Älvsbacka Fastigheter AB
Ö. Nyg. 104
931 35 Skellefteå


Riksbyggen
Hörnellg. 16
931 30 SKELLEFTEÅ


HSB Norr
Nyg. 62
931 30 SKELLEFTEÅ


Peab
Serviceg. 1
931 76 SKELLEFTEÅ


Anderbrandt Fastigheter AB
Stationsg. 24
931 32 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Bil Fastighetsförvaltning AB
0910 - 71 58 00


Annons:

Detaljinformation om orten Skellefteå - fastighetsdata

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånare: 32775, år 2010

Här hittar du mer information om Skellefteå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skellefteå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.