Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sävar

Annons:
I orten Sävar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Sävar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sävar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sävar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sävar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sävar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sävar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sävar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sävar

För dig som letar efter lediga tomter i Sävar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sävar

Även lediga lägenheter i Sävar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sävar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sävar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sävar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sävar.

Innovativ Kakel & Bygg
Kottev. 3
918 31 SÄVAR


AL i Umeå AB
Sportlovsv. 8
918 32 Sävar


Stonebiz AB

Sävar Såg & Hyvleri AB
Tväråmarksv.


Olofssons Bilservice i Sävar
Påsklovsv. 8
918 32 Sävar


Ytterboda Bys Samfällighetsförening
Granv. 7
918 32 SävarSladan AB
Sönnerstgrundet


Umeå Nykterhetsvänners Byggnadsförening
Kyrkv. 22
918 31 SÄVAR


Centrumfastigheter I Ac-Län AB
Rymdv. 7
918 32 Sävar


Bussjövägens Samfällighetsförening
Granv. 13
918 32 SävarKeden AB
Hällebergsv. 8


Sävars Byamän
Granv. 7
918 32 Sävar


Sävar Företagscenter AB
Hällebergsv. 8
918 32 Sävar


Åheden Holding AB
Tomterna 25
918 31 SÄVARKlappmarks Samfällighetsförening
Strömbäck 34Forsmark, Sten Tage Birger
Strandv


Bådagrundets Vägförening
Klöverv. 5
918 31 SÄVARSävar Bys Samfällighetsförening
Granv

Annons:

Detaljinformation om orten Sävar - fastighetsdata

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånare: 2670, år 2010

Här hittar du mer information om Sävar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sävar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.