Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Röbäck

Annons:
I orten Röbäck finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Röbäck som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Röbäck. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Röbäck rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Röbäck som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Röbäck hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Röbäck variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Röbäck eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Röbäck

För dig som letar efter lediga tomter i Röbäck kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Röbäck

Även lediga lägenheter i Röbäck går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Röbäck.

Fastigheter och fastighetsbolag i Röbäck

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Röbäck. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Röbäck.

Eco Fastigheter Umeå AB
Skravelsjöv. 16 A
904 40 RÖBÄCK


Global Tegs AB
Tallåsv. 12
904 40 RÖBÄCKStröms Marina Ek. För.
Mantelv. 6Vuf AB
Mantelv. 6Issiac AB
Täktv. 3


Umeå Mark Och Exploatering AB
Stenhuggarv. 10
904 40 RÖBÄCKToböle Fiskecamp AB
Täktv. 12Famfast Nordic Properties KB
Svidjev. 8


Hällgrens Åkeri AB, Fredrik
Täktv. 4
904 40 RÖBÄCK


AB Modulett
Kravattv. 10
904 40 RÖBÄCKOhltz AB
Mjölnarv. 2


Sandbacken i Umeå KB
Svidjev. 8
904 40 RÖBÄCK


Acke och Pettson AB
Täktv. 10
904 40 RÖBÄCKNorrlandspall Fastigheter AB
Täktv. 12Umeå Industrifastigheter AB
Stenhuggarv. 10


No Wha AB
Sönkmyrv. 6 A
904 40 RÖBÄCKUmifab Iii AB
Stenhuggarv. 10Stall Gobo
Travbanev

Annons:

Detaljinformation om orten Röbäck - fastighetsdata

Röbäck är en tätort i Umeå kommun, belägen vid Umeälvens södra strand, och en av Umeås stadsdelar. Sydost om tätorten finns en bebyggelse, söder om Röbäcks kapell, som av SCB avgränsats till en småort namnsatt till Röbäck södra.

Yta: 118,78 hektar
Invånare: 2230, år 2010

Här hittar du mer information om Röbäck.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Röbäck. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.