Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Obbola

Annons:
I orten Obbola finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Obbola som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Obbola. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Obbola rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Obbola som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Obbola hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Obbola variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Obbola eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Obbola

För dig som letar efter lediga tomter i Obbola kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Obbola

Även lediga lägenheter i Obbola går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Obbola.

Fastigheter och fastighetsbolag i Obbola

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Obbola. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Obbola.

Kempes Bygg & Snickeri Montage AB
Kvarnv. 5
913 42 Obbola


Själafjärdens Samfällighetsförening
Ekorrstigen 4
913 42 Obbola


Stiftelsen Obbola Idrottshall
Linjev. 86
913 42 Obbola


Lindgren Widing AB
Nyviksv. 25
913 41 OBBOLAKakelman&Klinker
Notv


Graufiko AB
Linjev. 60
913 42 ObbolaRb Bygg
Kvarnv. 10


Sluttningens Samfällighetsförening
Uppförsbacken 1 C
913 41 OBBOLATrappan I Obbola Kooperativ Hyresrättsförening
Blomv. 14


Osteopat Kikki Lundberg
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Bergners Fastigheter AB
Blomv. 5
913 42 Obbola


Richard Öhman AB
Lilltuvan 5
913 42 ObbolaFrisörerna L.O.C I Umeå AB
Stor-nabbviken 6Obbola Bys Samfällighetsförening
Väntv. 5 A


Lagerdepån i Umeå AB
Annav. 4
913 42 Obbola


Krönets Samfällighetsförening
Uppförsbacken 2 Q
913 41 OBBOLABredskärssunds Samfällighetsförening
Tallmov. 2


Bildverkstan, Ulf R Hansson
Sälstigen 13
913 42 Obbola


Fulkra AB
Kvarnv. 10
913 42 Obbola

Annons:

Detaljinformation om orten Obbola - fastighetsdata

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånare: 2197, år 2010

Här hittar du mer information om Obbola.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Obbola. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.