Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Norsjö

Annons:
I orten Norsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Norsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Norsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Norsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Norsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Norsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Norsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Norsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Norsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Norsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Norsjö

Även lediga lägenheter i Norsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Norsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Norsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Norsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Norsjö.

Klockaren Fastigheter AB
Storg. 72
935 32 NORSJÖ


Bjursele-Björklidens Samfällighetsförening
Bjursele 70
935 91 NorsjöBRAROS AB
Algotsv. 1


Mavex Rep Och Underhåll I Skellefteå AB
Storg. 125
935 31 Norsjö


Norsjö Folkets Hus
Nyg. 32
935 31 Norsjö


Norsjöbo AB
Lomtjärnvägen
935 31 Norsjö


Norsjöbo AB
Lomtjärnv. 1
935 31 Norsjö


Terratalis AB
Smedsv. 5
935 32 NORSJÖ


Pjesörns Byamän
Bjursele 16
935 91 Norsjö

Annons:

Detaljinformation om orten Norsjö - fastighetsdata

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånare: 2051, år 2010

Här hittar du mer information om Norsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Norsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.