Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nordmaling

Annons:
I orten Nordmaling finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Nordmaling som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nordmaling. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nordmaling rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nordmaling som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nordmaling hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nordmaling variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nordmaling eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nordmaling

För dig som letar efter lediga tomter i Nordmaling kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nordmaling

Även lediga lägenheter i Nordmaling går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nordmaling.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nordmaling

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nordmaling. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nordmaling.

P. Wikström J:r AB
Olofsfors 11
914 91 NORDMALING


Torrböle Jaktlag
Torrböle 32
914 90 NordmalingHallens Samfällighetsförening
LångedNSP Maskin
Trädgårdsg. 1


Norrhus Fastighetsbyrå AB
Kyrkog. 1 C
914 33 NORDMALING


Krångens Samfällighetsförening
Hummelholm 200
914 90 Nordmaling

Annons:

Detaljinformation om orten Nordmaling - fastighetsdata

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånare: 2546, år 2010

Här hittar du mer information om Nordmaling.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nordmaling. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.