Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Malå

Annons:
I orten Malå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Malå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Malå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Malå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Malå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Malå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Malå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Malå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Malå

För dig som letar efter lediga tomter i Malå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Malå

Även lediga lägenheter i Malå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Malå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Malå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Malå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Malå.

Malåbostaden AB
Storg. 13
930 70 MALÅ


Malå Geoscience Förvaltnings AB (publ)
Skolg. 11
930 70 MALÅ


Bontoc Fastigheter AB
Torget 1
930 70 MALÅ


Nådagubblidvägens Samfällighetsförening
Ytterberg
930 70 MALÅBastuselsdammens Samfällighetsförening
NorsjöSigges Fastigheter AB
Storg. 33Malå Privatconsult AB
Storg


Malå Energi- och Industri AB
Storg. 13
930 70 MALÅ


Tjamstanbo Fastigheter AB
Lingonstigen 9
930 70 MALÅ


Sansys
Hammarg. 3
930 70 MALÅ


Grensell Fastigheter AB
Ringv. 31
930 70 MALÅRode Service
Snickarg


Rydens i Malå AB
Skolg. 22
930 70 MALÅ


Stenberg, Jonny
Storg. 34
930 70 MALÅ


Fastighetsaktiebolaget Svanen I Malå
Storg. 61 F
930 70 MALÅ

Annons:

Detaljinformation om orten Malå - fastighetsdata

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånare: 2050, år 2010

Här hittar du mer information om Malå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Malå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.