Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lycksele

Annons:
I orten Lycksele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Lycksele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lycksele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lycksele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lycksele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lycksele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lycksele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lycksele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lycksele

För dig som letar efter lediga tomter i Lycksele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lycksele

Även lediga lägenheter i Lycksele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lycksele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lycksele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lycksele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lycksele.

AB Lycksele Industrihus
Storg. 22
921 31 Lycksele


Lycksele Bostäder AB
Storg. 21
921 31 Lycksele


Franklin Fastigheter AB
Skolg. 10
921 31 Lycksele


Palmsunda Fastighets AB
Storg. 103
921 32 LYCKSELE


BT Bygg
Lavalv. 10
921 33 Lycksele


Contractor Bygg i Lycksele AB
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE


HåPo Service AB
Stråv. 27
921 92 LYCKSELE


Swoosh
Bergstigen 4
921 45 LYCKSELE


Consörn Byggteknik AB
Storg. 103
921 32 LYCKSELE


Ohlssons Fastigheter I Syd AB
Storg. 28
921 31 LyckseleKks I Lycksele AB
Knaftv. 23Fröklängen Fastigheter AB
Verkstadsv. 4


Hamburgare i Norr Drift Piteå AB
0950 - 348 43Häggströms Fastigheter AB
Nybruksg. 3
921 32 LYCKSELE

Annons:

Detaljinformation om orten Lycksele - fastighetsdata

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånare: 8513, år 2010

Här hittar du mer information om Lycksele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lycksele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.