Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lövånger

Annons:
I orten Lövånger finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Lövånger som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lövånger. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lövånger rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lövånger som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lövånger hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lövånger variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lövånger eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lövånger

För dig som letar efter lediga tomter i Lövånger kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lövånger

Även lediga lägenheter i Lövånger går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lövånger.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lövånger

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lövånger. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lövånger.

Färghallen Lövånger AB
Kungsv. 6
930 10 Lövånger


Lövångers Industrihus Ek För, Lövind.
Lidv. 15
930 10 Lövånger


Bofågeln I Skellefteå AB
Nolbyn 205
930 10 LövångerHarruddens Samfällighetsförening
Kyrkren 12Risböle Samfällighetsförening
Risböle 3637Ceder-Bygg AB L D
Gärde


Sjölin Fastigheter i Lövånger AB
Bölev. 9
930 10 Lövånger


Vikström, Bernt Anders
Kåsböle 94
930 10 Lövånger


Fjälbyn-Älgnäs Samfällighetsförening
Fjälbyn 35
930 10 Lövånger


Önnesmark Bys Samfällighetsförening
Önnesmark 48
930 10 LövångerInjector Nordic
Kungsv. 49


Z Lundberg Furtenbackse.
Kungsv. 29
930 10 Lövånger

Annons:

Detaljinformation om orten Lövånger - fastighetsdata

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånare: 761, år 2010

Här hittar du mer information om Lövånger.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lövånger. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.