Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lögdeå

Annons:
I orten Lögdeå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Lögdeå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lögdeå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lögdeå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lögdeå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lögdeå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lögdeå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lögdeå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lögdeå

För dig som letar efter lediga tomter i Lögdeå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lögdeå

Även lediga lägenheter i Lögdeå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lögdeå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lögdeå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lögdeå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lögdeå.

Grundström Leif, Lögdehus
Smedsv. 6
914 92 Lögdeå


Lugndalsvikens Samfällighetsförening
Lugndalsviken 20
914 92 LögdeåAspeåvägens Samfällighetsförening
Aspeå 11Tännvikens Samfällighetsförening
Tännstrand 626Ds Fastigheter AB
SmedsvDrivans Samfällighetsförening
HemörssundetStorängeslandets Samfällighetsförening
StorängsvAva By Samfällighetsförening
AvaJohanssons Skog och Uthyrning
Ava

Annons:

Detaljinformation om orten Lögdeå - fastighetsdata

Lögdeå är en tätort i Nordmalings kommun vid Lögde älv. Orten är i dag mer eller mindre sammanväxt med den närliggande byn Mo. På Åbergsgården finns Lögdeå museum.

Yta: 115,65 hektar
Invånare: 394, år 2010

Här hittar du mer information om Lögdeå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lögdeå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.