Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kusmark

Annons:
I orten Kusmark finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Kusmark som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kusmark. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kusmark rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kusmark som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kusmark hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kusmark variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kusmark eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kusmark

För dig som letar efter lediga tomter i Kusmark kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kusmark

Även lediga lägenheter i Kusmark går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kusmark.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kusmark

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kusmark. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kusmark.

Nordlunds Fastigheter AB
Jörnsv. 56
934 93 KusmarkGS Fastigheter
Gullringsv


Nordlund, Ove
Gullringsv. 3
934 93 Kusmark

Annons:

Detaljinformation om orten Kusmark - fastighetsdata

Kusmark är en mindre tätort, belägen i Kågedalen, cirka 20 km nordväst om Skellefteå centralort i Skellefteå kommun. Byn Kusmark omnämns första gången i Jordaboken år 1543, då stavat som Kvsemarc.

Yta: 114,86 hektar
Invånare: 441, år 2010

Här hittar du mer information om Kusmark.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kusmark. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.