Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kåge

Annons:
I orten Kåge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Kåge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kåge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kåge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kåge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kåge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kåge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kåge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kåge

För dig som letar efter lediga tomter i Kåge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kåge

Även lediga lägenheter i Kåge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kåge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kåge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kåge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kåge.

A/M Pettersson fastigheter AB
Bäckg. 12
934 31 KÅGE


Sk Storm Ideellt AB
Sandfors 82
934 94 KågePj Investech AB
Jörnsv


Kreatrixa AB
Byalagsg. 21
934 32 KågeRh Innovation AB
Frostkåge 116


Frostkåge Samfällighetsförening
Frostkåge 563
934 92 KågeBerlings Fastigheter AB
HögåsvSkellittia AB
StorgLillkågeliden 1:4 M.Fl.
Lillkågeliden


Joelsvägens Samfällighetsförening
Storbränna 13
934 95 KÅGELillkåge Lidens Lantbruk
Lillkågeliden


Guldläget Fastigheter AB
Jörnsv. 24
934 32 Kåge


Lidstigvägens Samfällighetsförening
Klösan 31
934 94 KågeThotwe AB
Jörnsv


Skelleftebostäder AB
Sörbyg. 33
934 31 KÅGE


Rumplidvägens Samfällighetsförening
Östanbäck 334
934 91 KÅGEMullbergsvägens Samfällighetsförening
NorrlångträskPh-Montage i Skellefteå AB
Barnhemsg. 11


Mlb Fastigheter AB
Storg. 46
934 32 Kåge

Annons:

Detaljinformation om orten Kåge - fastighetsdata

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånare: 2248, år 2010

Här hittar du mer information om Kåge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kåge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.