Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Jörn

Annons:
I orten Jörn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Jörn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Jörn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Jörn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Jörn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Jörn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Jörn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Jörn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Jörn

För dig som letar efter lediga tomter i Jörn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Jörn

Även lediga lägenheter i Jörn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Jörn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Jörn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Jörn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Jörn.

Nasakronan AB
Talliden 70
936 95 JÖRNPatriks Fastigheter I Jörn AB
Björkhammarsg. 3


Skellefteå Kommun
Furug. 9
936 51 JÖRN

Annons:

Detaljinformation om orten Jörn - fastighetsdata

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånare: 797, år 2010

Här hittar du mer information om Jörn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Jörn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.