Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hörnefors

Annons:
I orten Hörnefors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Hörnefors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hörnefors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hörnefors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hörnefors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hörnefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hörnefors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hörnefors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hörnefors

För dig som letar efter lediga tomter i Hörnefors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hörnefors

Även lediga lägenheter i Hörnefors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hörnefors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hörnefors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hörnefors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hörnefors.

Kustbostäder i Hörnefors AB
Sundelinsv. 36 B
905 32 HÖRNEFORS


Cornercreek Home AB
Långedsv. 6
905 31 Hörnefors


Fameva i Umeå AB
Kalvarsskatan 7
905 71 Hörnefors


Sandströms I Hörnefors AB
Ängsv. 17
905 32 HÖRNEFORS


Västermalmbostäder I Hörnefors AB
Västermalmsg. 15
905 31 HörneforsNorrbyns Etableringscentrum AB
Norrbyn 70


Hörnefors Industrifastigheter AB
Västermalmsg. 15
905 31 Hörnefors


Nås Fastigheter AB
Sundelinsv. 30
905 32 HÖRNEFORSGw-Fastigheter KB
LångrevelnBruksbo HB
Bruksg. 1


Hörnefors Bostäder AB
Bruksg. 29
905 31 Hörnefors


Frisen I Umeå AB
Byskatan 41
905 71 HörneforsEtt6ett AB
Ängersjö 161B A B Fastigheter AB
Sundelinsv


Hörnefors Hem AB
Långedsv. 18
905 31 Hörnefors


Marcena Fastighets AB
Ängersjö 5
905 71 Hörnefors


Linda & Jan Sandström
Ängersjö 5
905 71 Hörnefors

Annons:

Detaljinformation om orten Hörnefors - fastighetsdata

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånare: 2542, år 2010

Här hittar du mer information om Hörnefors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hörnefors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.