Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Holmsund

Annons:
I orten Holmsund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Holmsund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Holmsund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Holmsund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Holmsund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Holmsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Holmsund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Holmsund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Holmsund

För dig som letar efter lediga tomter i Holmsund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Holmsund

Även lediga lägenheter i Holmsund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Holmsund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Holmsund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Holmsund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Holmsund.

Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


Besikta i Umeå AB
Bågv. 5
913 32 Holmsund


Boström O Strömsten HB
070 - 527 93 50Holmsundsbo AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUNDAB J A Henriksson & Co
Umeå


ILogistics
Umeå Uthamn 11
913 32 Holmsund


Vaktmästarens Samfällighetsförening
Sandviksv. 68
913 35 HOLMSUND


M.R.G Multibolaget i Umeå
Holmen 55
913 31 HOLMSUND


Codica AB
Järnvägsg. 5
913 35 HOLMSUND


Expanderum Fastigheter AB
Anders Ersv. 14
913 33 HOLMSUND


Dansbanans Samfällighetsförening
Orkestergränd 28 J
913 34 HolmsundSingeln 11 AB
Lövöudden


Gripen Fastigheter I Umeå AB
070 - 589 26 10Annini AB
Trädgårdsg. 18
913 31 HOLMSUND


Armstrong World Industries AB
070 - 263 92 44Djupsundsbäckens Samfällighetsförening
Lövöudden 201
913 33 HOLMSUNDDuvmataren Holding AB
Furuv. 16


Örnberg Entreprenad
Karlsborg 102
913 35 HOLMSUND

Annons:

Detaljinformation om orten Holmsund - fastighetsdata

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånare: 5489, år 2010

Här hittar du mer information om Holmsund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Holmsund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.