Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gunnarn

Annons:
I orten Gunnarn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Gunnarn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gunnarn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gunnarn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gunnarn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gunnarn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gunnarn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gunnarn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gunnarn

För dig som letar efter lediga tomter i Gunnarn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gunnarn

Även lediga lägenheter i Gunnarn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gunnarn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gunnarn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gunnarn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gunnarn.

Åskilje Bys Samfällighetsförening
Åskiljeby 116
920 51 GunnarnÅskilje Macken Ek för
Åskilje 216

Annons:

Detaljinformation om orten Gunnarn - fastighetsdata

Gunnarn, fram till 1897 Bastuträsk, samiska Viertá, är en småort i Storumans kommun i Lappland. Storumans flygplats ligger i anslutning till orten. Gunnarn är en av de större byarna i Västerbottens läns inland och präglas av ett öppet, kuperat odlingslandskap med traditionellt grupperad bebyggelse.

Yta: 73 hektar
Invånare: 178, år 2010

Här hittar du mer information om Gunnarn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gunnarn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.