Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gräsmyr

Annons:
I orten Gräsmyr finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Gräsmyr som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gräsmyr. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gräsmyr rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gräsmyr som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gräsmyr hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gräsmyr variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gräsmyr eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gräsmyr

För dig som letar efter lediga tomter i Gräsmyr kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gräsmyr

Även lediga lägenheter i Gräsmyr går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gräsmyr.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gräsmyr

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gräsmyr. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gräsmyr.

Åldersdementas Anhörigförening
Ranningen 2
914 95 GRÄSMYR


Fällavägens Samfällighetsförening
Fällav. 21
914 95 GRÄSMYRHemvägens Samfällighetsförening
Hemv. 3Rs Bygg & Allservice
Vibo 72

Annons:

Detaljinformation om orten Gräsmyr - fastighetsdata

Gräsmyr är en småort i Nordmalings kommun drygt tre mil fågelvägen västsydväst om Umeå. Om somrarna är det logdans på hembygdsområdet varje fredagskväll och under dansbandsveckan.

Yta: 33 hektar
Invånare: 186, år 2010

Här hittar du mer information om Gräsmyr.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gräsmyr. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.