Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Granö

Annons:
I orten Granö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Granö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Granö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Granö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Granö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Granö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Granö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Granö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Granö

För dig som letar efter lediga tomter i Granö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Granö

Även lediga lägenheter i Granö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Granö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Granö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Granö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Granö.

Granö Hem Och Samhälle
Blå vägen 110
922 95 Granö


Temab
Tegsnäset 28
922 95 Granö


Jonsson Karl Henry
Tegsnäset 242
922 95 Granö


Finnslöjd Marknad
Blå vägen 11
922 95 Granö


Europas Nordorado AB
Karlav. 9
922 95 Granö

Annons:

Detaljinformation om orten Granö - fastighetsdata

Granö är en tätort i Vindelns kommun. I byn finns kyrka sedan 1954, en Pingstförsamling, skola, affär, och camping på andra sidan hängbron över Umeälven. Byn omnämnd redan i Gustav Vasas jordabok från år 1543.

Yta: 98,14 hektar
Invånare: 238, år 2010

Här hittar du mer information om Granö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Granö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.