Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Flarken

Annons:
I orten Flarken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Flarken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Flarken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Flarken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Flarken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Flarken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Flarken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Flarken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Flarken

För dig som letar efter lediga tomter i Flarken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Flarken

Även lediga lägenheter i Flarken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Flarken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Flarken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Flarken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Flarken.

Flarkens Rör AB
Hultesv. 31
915 96 FLARKEN


Edström, Arne Hans Olov
Storbäcken 21
915 96 FLARKEN


Flarkens Industri Etablering Ek För
Västbyv. 20
915 96 FLARKENCervikal AB
Gammelbyn 81


Brex AB
Pellboda 48
915 96 FLARKENJonört, Anders
Flarkbäcken


Roger Edlund
Klankliden 2
915 96 FLARKEN


Eskilsbäcks Lantbruk
Eskilsbäck 4
915 96 FLARKEN

Annons:

Detaljinformation om orten Flarken - fastighetsdata

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånare: 101, år 2010

Här hittar du mer information om Flarken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Flarken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.