Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Dorotea

Annons:
I orten Dorotea finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Dorotea som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Dorotea. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Dorotea rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Dorotea som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Dorotea hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Dorotea variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Dorotea eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Dorotea

För dig som letar efter lediga tomter i Dorotea kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Dorotea

Även lediga lägenheter i Dorotea går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Dorotea.

Fastigheter och fastighetsbolag i Dorotea

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Dorotea. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Dorotea.

Doroteahus i Dorotea AB
Storg. 42
917 32 Dorotea


Skog & Hantverk /Barbro Nordlander- Andersson
Ö. Ormsjö 30
917 91 DOROTEA


Nymyrvägens Samfällighetsförening
Ö. Ormsjö
917 91 DOROTEAMidevitten AB
StorgKonditori Dorotea AB
ParkvMåsens Samfällighetsförening
StorgBrattmyrvägens Samfällighetsförening
Ö. OrmsjöBergvattnets Samfällighetsförening
Parkv. 5Herrgårdsnöjen AB
Se Abuni 512nhLarssons Fastigheter & Maskin
Storg. 17


Dorotea Socialdemokratiska Arbetarekommun
Storg. 26
917 31 DOROTEA

Annons:

Detaljinformation om orten Dorotea - fastighetsdata

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånare: 1543, år 2010

Här hittar du mer information om Dorotea.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Dorotea. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.