Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Byske

Annons:
I orten Byske finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Byske som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Byske. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Byske rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Byske som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Byske hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Byske variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Byske eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Byske

För dig som letar efter lediga tomter i Byske kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Byske

Även lediga lägenheter i Byske går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Byske.

Fastigheter och fastighetsbolag i Byske

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Byske. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Byske.

Viktorbackens Samfällighetsförening

Skelleftebostäder AB
Skolg. 5


Byske Byamäns Samfällighetsförening
N. Byske By 11
930 47 BYSKE


Tåme Bys Samfällighetsförening
Patrong. 35
930 47 BYSKETrappgatan Invest AB
Trappg. 34Byske Karamellfabrik AB
Storg


Bxj Lab AB
N. Stensjön 35
930 47 BYSKE


Fortifikationsverket
Tåme
930 47 BYSKE


Primitiv AB
Blåfors 36
930 47 BYSKE


Kvarnens Samfällighetsförening
Hyvelgränd 1
930 47 BYSKEJonssons Fastigheter I Byske AB
Storg. 4


Tåme Samfällighetsförening
Tåme
930 47 BYSKEGamla Prästgården HB
Storg. 4


Firma Peter Lidman
Mejerig. 8
930 47 BYSKE

Annons:

Detaljinformation om orten Byske - fastighetsdata

Byske är en tätort i Skellefteå kommun belägen vid E4 och Bottenviken cirka 30 km norr om Skellefteå. E4 delar Byske i två delar på vardera en östlig och en västlig del. Den outbyggda Byskeälven mynnar ut i Bottenviken vid Byske.

Yta: 320,52 hektar
Invånare: 1728, år 2010

Här hittar du mer information om Byske.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Byske. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.