Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bygdsiljum

Annons:
I orten Bygdsiljum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Bygdsiljum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bygdsiljum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bygdsiljum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bygdsiljum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bygdsiljum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bygdsiljum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bygdsiljum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bygdsiljum

För dig som letar efter lediga tomter i Bygdsiljum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bygdsiljum

Även lediga lägenheter i Bygdsiljum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bygdsiljum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bygdsiljum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bygdsiljum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bygdsiljum.

Bygdsiljum Utveckling AB
Bygdeg. 3
937 33 BYGDSILJUM


Martin Persson M.E.F.
Postv. 18
937 33 BYGDSILJUM


E & S Sundh Holding AB
Ådalsg. 6
937 33 BYGDSILJUMReal Smart Communication Europé AB
Gruvbergsv


P&S Martinson AB
Bygdeg. 12
937 33 BYGDSILJUM

Annons:

Detaljinformation om orten Bygdsiljum - fastighetsdata

Bygdsiljum är en tätort i Skellefteå kommun. Bygdsiljum ligger vid Stora Bygdeträsket. Tillgången på arbetstillfällen är bättre här än på många andra liknande orter till följd av den industri som finns etablerad här.

Yta: 103,52 hektar
Invånare: 357, år 2010

Här hittar du mer information om Bygdsiljum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bygdsiljum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.