Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bygdeå

Annons:
I orten Bygdeå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Bygdeå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bygdeå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bygdeå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bygdeå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bygdeå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bygdeå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bygdeå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bygdeå

För dig som letar efter lediga tomter i Bygdeå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bygdeå

Även lediga lägenheter i Bygdeå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bygdeå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bygdeå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bygdeå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bygdeå.

ICA Nära
Prästgärdan 1
915 98 BYGDEÅ


Hammarhöjdens Seniorboende
Nötmyra 12
915 97 Bygdeå


Tärnögerns Samfällighetsförening
Ratan 117
915 97 BygdeåBrändevägens Samfällighetsför
Gullmark 310Bergrens Lantbruk och Fastighetsförvaltning
Gullmark 129Aktiv Fritid Bygdeå AB
Hammarv


Bobackens Samfällighetsförening
Bobacken 116
915 98 BYGDEÅAluddens Samfällighetsförening
DalkarlsåNorrlands Hästtandvård AB
Bäck 71Näs Samfällighetsförening
Näs 63

Annons:

Detaljinformation om orten Bygdeå - fastighetsdata

Bygdeå är en tätort i Robertsfors kommun i Västerbotten i Sverige. Den är kyrkbyn i Bygdeå socken. Tätorten är belägen vid E4, cirka 15 kilometer söder om centralorten Robertsfors och cirka 5 kilometer söder om Bäck.

Yta: 73,72 hektar
Invånare: 502, år 2010

Här hittar du mer information om Bygdeå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bygdeå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.