Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Burträsk

Annons:
I orten Burträsk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Burträsk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Burträsk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Burträsk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Burträsk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Burträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Burträsk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Burträsk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Burträsk

För dig som letar efter lediga tomter i Burträsk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Burträsk

Även lediga lägenheter i Burträsk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Burträsk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Burträsk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Burträsk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Burträsk.

Öhlunds Plåtslageri, AB
Sundbrog. 32
937 31 BURTRÄSK


Storsvimorvägens Samfällighetsförening
Bursiljum 107
937 93 BURTRÄSKTvs Import
Brännbergsliden 21


Bureå Fastighetsservice AB
Rabattg. 40
937 32 Burträsk


Burträsk Industrisystem AB
Svarvarg. 6
937 32 Burträsk


Burträsk Industri AB
Svarvarg. 6
937 32 BurträskBurträsk Veterinärpraktik
Köpmang. 13


Brännängets Lammgård, AB
Bodbysund 258
937 93 BURTRÄSK


Burträsk Stugby Ideell Förening
Fiskarv. 5
937 32 BurträskWennberg, Nils
Tingshusg. 5


Kommunalhuset
Björnåkersg. 18
937 31 BURTRÄSK


Nyåker-Mora Samfällighetsförening
Nyåker
937 94 BurträskLjusvattnet 1145
Ljusvattnet

Annons:

Detaljinformation om orten Burträsk - fastighetsdata

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånare: 1575, år 2010

Här hittar du mer information om Burträsk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Burträsk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.