Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bureå

Annons:
I orten Bureå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Bureå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bureå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bureå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bureå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bureå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bureå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bureå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bureå

För dig som letar efter lediga tomter i Bureå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bureå

Även lediga lägenheter i Bureå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bureå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bureå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bureå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bureå.

Sporren I Jämtland AB
Sinusg. 2
932 51 BureåLinus Andersson Fastighetsförvaltning AB
StrömsholmsvBureå Tekniktjänst AB
Bäckv. 11Bureåbostäder AB
Skärv. 35


Bure AB
Klosterskäret 1
932 52 BUREÅ


Nötskrikans Samfällighetsförening
Grangatan 25
932 52 BUREÅHöneborg AB
Höneborg 1Burviks Samfällighetsförening
Burvik


Burviksortens Ekonomiska Fiskareförening
Burvik 5
932 91 BureåKöpmangatan Fastigheter I Bureå AB
Munkvägen 12Gamla Bure AB:S Personalstiftelse
Kabelv


Ikl Nordic Holding AB
Kritg. 19
932 51 Bureå


Skelleftebostäder AB
Nyg. 7
932 51 BureåLonapona AB
JägargAnders Maskin & Skogsservice AB
S. Ågatan 10


Tempo Bureå
Jägarg. 1
932 51 Bureå


Lundgren, Karl Svante Robert
S. Kustv. 39
932 51 Bureå


Gruvkarlen Fastighet AB
Biologigränd 15
932 51 BureåBUFAST i Bureå AB
S. Kustv. 3 B

Annons:

Detaljinformation om orten Bureå - fastighetsdata

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånare: 2360, år 2010

Här hittar du mer information om Bureå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bureå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.