Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Boliden

Annons:
I orten Boliden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Boliden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Boliden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Boliden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Boliden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Boliden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Boliden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Boliden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Boliden

För dig som letar efter lediga tomter i Boliden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Boliden

Även lediga lägenheter i Boliden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Boliden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Boliden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Boliden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Boliden.

Högkammen Fastigheter AB
Fraktg. 2
936 31 BOLIDEN


Brf Bjurliden Nr 1
Ringen 71 A
936 31 BOLIDEN


Skelleftebostäder AB
Bergmästarg. 2
936 31 BOLIDEN


Marklunds Golvslip & Dekorationsmåleri
Nyholm 79
936 91 BOLIDEN


Basen Industri, KB
Svansele 67
936 93 BOLIDEN


G.H. Förvaltning AB
Fraktg. 1
936 31 BOLIDENGranforsens Samfällighetsförening
PlanColourbox Fastigheter AB
BjurvFastighetsskötare Boliden
N. Parkv. 7


Jan Marklund Industrifastigheter AB
Ytterv. 24
936 32 Boliden


Noret Ängesvägens Samfällighetsförening
Plan 10194
936 92 BolidenWesterlunds Reportagebyrå AB
Kusfors 84


Dammvägens Samfällighetsförening
Svansele 403
936 93 BOLIDENSkansbergsvägens Samfällighetsför
Rålund 22Empro AB
Ytterv

Annons:

Detaljinformation om orten Boliden - fastighetsdata

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånare: 1566, år 2010

Här hittar du mer information om Boliden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Boliden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.